Justice Court in Covilhã

Ministério da Justiça


The works includes the complete renovation of the building, where the Courthouse of Covilhã town is located.

Modernization and adaptation of existing facilities to new legal requirements, including the adaptation of the building for people with reduced mobility, and in this regard were made ramps and an elevator was installed, so as to permit to eliminate the existing architectural barriers.

Air conditioning systems modernization in order to comply with the new demands of energy regulation. The frames and exterior glasses were replaced, and a natural gas air-conditioning system was installed.

New broader workspaces were also created, and offices were refurbished and more sanitary facilities were rehabuilt.

Type:

Buildings, Institutional

Country:

Portugal

Location:

Covilhã

Start date:

2009

Final date:

2010

< Back